Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски сподели своето мнение след

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски сподели своето мнение след
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Сериозна контрола, безсмислено груби единоборства помрачиха срещата

Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски показа своето мнение след равенството в контролата на „ алените “ против Марибор. Специалистът сподели, че е удовлетворен от своя отбор, само че изрази неодобрение от грубата игра в дуела.

" Сериозна контрола беше това. Хареса ми през първото полувреме играта в дълбочина. Не можем да приказваме още за игрови образ. Има и отмалялост, само че на моменти мисля, че грубостта помрачи самата среща. За страдание, първите вести за Октавио не са положителни. В такава среща не мисля, че е колегиално подобен вид влизане. Имаше и още такива. Надявам се с другите момчета всичко да е наред ", стартира Рибарски.

" Новите момчета всички са на друг стадий на подготовка. Трябва да сме гъвкави, само че и те знаят, че нямаме време, тъй че поставят старания. Желанието им за подготовка дори е по-голямо от това, което съм очаквал ", добави той.

" В идващите седмици се надявам да почистим играта си. Ще дойдат момчетата, които бяха с националния тим, само че не са упражнявали. Ще търсим вероятно в последните две контролни срещи да покажем това, което желаеме ", приключи наставникът на ЦСКА 1948.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР