Треньорът на Царско село Никола Спасов бе много разочарован след

...
Треньорът на Царско село Никола Спасов бе много разочарован след
Коментари Харесай

Никола Спасов: Това е ритуално самоубийство!

Треньорът на Царско село Никола Спасов бе доста отчаян след загубата с 0:2 от Левски. Наставникът счита, че отборът му е заслужавал даже да завоюва в края, само че е станало тъкмо противоположното поради груби неточности в отбрана.

" Това е ритуално самоубийство. Такова нещо не ми се бе случвало, само че очевидно и това трябваше да ми се случи - Левски да ни вкара 2 гола в 90-ата минута. По-скоро 2 автогола. Първият бе след неточност на нашия вратар, а вторият след недовиждане в защитата и неточност на Сергей ".

" Това е безусловно ненормално и е наказване за нашите момчета, които направиха доста в този мач и не заслужаваха да изгубят. Съжалявам за тях. Раздодоха се оптимално, играха съгласно опциите си. Ние сме тим който в този момент се построява. Левски преди головете имаха единствено едно състояние през първото и едно през второто полувреме на Стаси. Ние имахме повече фаулове пред тяхната врата, които трябваше да използваме ".

" Имахме и контри в края. Даже по-резонно беше ние да вкараме, само че в този миг пристигна безобразната неточност на вратаря и всичко отиде по дяволите ", съобщи Спасов.
 Царско село загуби с 0:2 от Левски в efbet Лига
Безумни неточности помогнаха на Левски за триумф над Царско село, " сините " поведоха в класирането на шампионата

Селекцията на Петър Хубчев победи с 2:0 след късни попадения на Робърта и Иванов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР