Треньорът на Царско село Никола Спасов бе много разочарован след

...
Треньорът на Царско село Никола Спасов бе много разочарован след
Коментари Харесай

Никола Спасов: Това е ритуално самоубийство

Треньорът на Царско село Никола Спасов бе доста отчаян след загубата с 0:2 от Левски. Според него играчите му са създали ритуално самоубийство. Наставникът счита, че отборът му е заслужавал даже да завоюва в края, само че стана тъкмо противоположното поради груби неточности в отбрана. Той обаче е уверен, че първата победа за новака в елита е близо.
“Това е ритуално самоубийство. Такова нещо не ми се бе случвало, само че очевидно и това трябваше да ми се случи - Левски да ни вкара 2 гола в 90-ата минута. По-скоро 2 автогола. Първият бе след неточност на нашия вратар, а вторият след недовиждане в защитата и неточност на Сергей. Това е безусловно ненормално и е наказване за нашите момчета, които направиха доста в този мач и не заслужаваха да изгубят. Съжалявам за тях. Раздодоха се оптимално, играха съгласно опциите си. Ние сме тим който в този момент се построява. Левски преди головете имаха единствено едно състояние през първото и едно през второто полувреме на Стаси. Ние имахме повече фаулове пред тяхната врата, които трябваше да използавме. Имахме и контри в края. Даже по-резонно беше ние да вкараме, само че в този миг пристигна безобразната неточност на вратаря и всичко отиде по дяволите”, съобщи Спасов.
“Никога не си припомням да съм играл по различен метод. И против Лудогорец и предходни години постоянно съм се старал тимът ми да играе футбол. Няма по какъв начин да стоим в наказателното поле и да се пазиме. Опитваме се да играем съгласно нашите благоприятни условия. В определети моменти ги надиграмахме. Идеята бе да играем добре, да покажм добър футбол”, добави експертът.

“При всчик положения има разлика в представянето ни спрямо мача с Дунав. Има такива пагубни мачове като този в Русе. Те ни демонстрират по какъв начин не би трябвало да играем и по какъв начин не би трябвало да се подхожда към формален мач. Сигурен съм, че с времето ще заиграем още по-добре. Липсва ни самочувствие в избрани моменти. Това би трябвало да се промени по най-бързия начин”, сподели още Адмирала.

“Играчите би трябвало да се раздават съвество във всяка подготовка и резултатите ще дойдат. Всеки мач се надяваме да пристигна първата победа. Надеждата ще ни крепи до дъно. Убеден съм, че ще взимаме победи и ще бъдем в други насторения. Днес нямахме шанс, само че в различен миг ще ни се върне. Дано е по-скоро”, приключи наставникът.
efbet Лига 4 кръг, понеделник 5 август  Царско село 0:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР