Треньорът на Царско село - Андреа Сасарини, даде оценката си

...
Треньорът на Царско село - Андреа Сасарини, даде оценката си
Коментари Харесай

Треньорът на Царско село изрази недоволство от съдийството

Треньорът на Царско село - Андреа Сасарини, даде оценката си за представянето на "царете " в загубата с 0:2 от ЦСКА 1948. Италианският експерт изрази недоволството си от съдийството, откакто двама играчи на домакините получиха жълти картони в началните минути на дуела.

“Не харесах първото полувреме. Не чаках да играем по този метод. ЦСКА 1948 изигра постоянна първа част, добър тим са и справедливо завоюваха дуела. Трябва да се срещна по-добре с моите играчи. Работим дружно от 20 дни и е мъчно за подобен интервал да окомплектоваш тима си. Някои играчи пристигнаха през последната седмица или преди 10 дни. Не е елементарно и ни е належащо още малко време. Но през второто полувреме играхме добре. Стигнахме равнището на противника, а не както през първото полувреме, да ни превъзхождат “, съобщи Сасарини.

„ Искам да кажа и нещо друго. Не е обикновено в първите 10 минути да получим два жълти картона. Царско село е правилен тим и играе феърплей. Изразявам недоволството си от това “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР