Треньорът на Тополи Иван Найденов представи своята гледна точка за

...
Треньорът на Тополи Иван Найденов представи своята гледна точка за
Коментари Харесай

Наставникът на Тополи: Червените картони на Нови Пазар са заслужени. Инцидентът накрая е по тяхна вина

Треньорът на Тополи Иван Найденов показа своята позиция за домакинския мач с Ботев (Нови Пазар), който бе извоюван от неговия отбор с 1:0.

Както писахме, наставникът на новопазарци съобщи, че съдията от Русе ги ощетил с два червени картона след почивката, а след срещата се е стигнало до грозни подиуми сред футболисти на двата тима, предизвикани от тополци.

Ето какво съобщи за " Петел " Иван Найденов:

" Двата им червени картона бяха в 86-ата и 90-ата минута, и са заслужени. Съдията ги подвигна за оборване на обикновени отсъждания, които не влияеха на играта. Първият им изпъден първо оспорва решението, а по-късно псуваше. Накрая имахме шанс и след автогол с глава победихме. Но като цяло бяхме по-класния тим, създадохме дузина положения и в случай че не бяха положителните намеси на техния вратар, трябваше да открием резултата надалеч по-рано.

Ботев мислеха, че лесно ще ни победят, тъй като са водач, а ние сме в долната част на класирането. До средата на второто полувреме мачът беше естествен, само че откакто гостите видяха, че нямат голово положения и не могат да ни преодолеят, се изнервиха и започнаха да провокират и ругаят. Така разумно се стигна и до червените картони.

В продължението техен състезател изпълни тъч, само че хвърли топката с ръце по наш футболист и го уцели в лицето. Съдията свири края и футболисти на двата отбора се сдърпаха. Имаше побутване и нерви, само че не и удари. "

  

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР