Треньорът на Тополи Иван Найденов похвали своите футболисти за играта

...
Треньорът на Тополи Иван Найденов похвали своите футболисти за играта
Коментари Харесай

Иван Найденов: Тополи се представи достойно срещу Спартак

Треньорът на Тополи Иван Найденов похвали своите футболисти за играта против Спартак, макар загубата с 1:2. Той се съгласи с Енгибар Енгибаров, че теренът не е бил в положително положение, само че посочи, че това е обикновено за този интервал на годината.

Ето по какъв начин разяснява дуела за „ Петел ” Иван Найденов:

„ Равностоен мач и фактът, че нашият вратар имаше единствено едно избавяне, го удостоверява. Имахме нашите положения и в случай че бяхме разкрили резултата, нямаше да загубин. Да, теренът не беше в положително положение, само че в този интервал от годината е доста мъчно да бъде по-добър. Не той обаче беше повода за равностойната среща, а нашата игра.

За нас бе значимо да се получи празник в Тополи и да се представим почтено, и се веселя, че успяхме. Това бе най-посетения ни мач в шампионата и съм доста благополучен от представянето на нашия тим. Играхме против трите най-хубави тима в групата, на разнообразни терени, и се представихме почтено.

Хората, които са към клуба, поставят огромни старания и положението въз основата е усъвършенствано десетки пъти през последните години. Грижите, които поставят, си личат и нещата се усъвършенстват. ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР