Треньорът на Тайсън Фюри - Бен Дейвисън сподели, че внимателно

...
Треньорът на Тайсън Фюри - Бен Дейвисън сподели, че внимателно
Коментари Харесай

Треньорът на Фюри: Изучаваме всички дребни неща, които Уайлдър прави на ринга

 Тайсън Фюри редактирал страницата на Кличко в Уикипедия
Треньорът на Тайсън Фюри - Бен Дейвисън показа, че деликатно се учат навиците и дребните елементи към Дионтей Уайлдър преди борбата сред първенеца на WBC и Циганския крал.

" Без подозрение това ще бъде борба, изпълнена с доста събития. Двамата са рискови и неповторими боксьори. Това ще бъде епична борба.

Всички боксьори в тежка категория могат да удрят, всеки може да ви съзаде проблеми след прецизна тупалка в брадичката. Не сме се фокусирали върху силата на Уайлдър, а върху неговата пъргавина, експедитивност и нестандартност.

Изучаваме неговите привички и обръщаме внимание даже на най-дребното нещо, което прави на кръга. Такива борби могат да извадят най-хубавото от Фюри. Той е боксьор, който работи по-добре, когато съперникът му е по-добър от него.

Познавам Тайсън добре и знам, от какво се нуждае всеки ден, когато се разсънва и отива в залата. През тази година взаимотношенията ни се задълбочиха. Дори и на външен тип, можете да видите какъв брой доста е постигнал.

Това изисква огромна воля и неизменност. Той свърши доста работа върху физиката си и това е единствено част от това, което той демонстрира в тренировките ", сподели Дейвисън.

Мегасблъсъкът между Фюри и Уайлдър ще се организира на 1 декември в зала " Стейпълс Център " в Лос Анджелис.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР