Треньорът на Спортист Своге Петър Колев заяви, че участието в

...
Треньорът на Спортист Своге Петър Колев заяви, че участието в
Коментари Харесай

Петър Колев: Понякога се случват чудеса

Треньорът на Спортист Своге Петър Колев съобщи, че присъединяване в баража за влизане в efbet Лига е премия за клуба. 

" Искам да благодаря на играчите, вложиха се оптимално. Диктувахме темпото и създадохме повече чисти обстановки. Не можахме да го затворим и логиката на психиката на мача подсказа, че ще имаме известни съмнения в отбрана. Ако би трябвало да приказвам генерално, ние сме на максимума максимума и този бараж, който би трябвало да излезем изцяло освободени. Ясно е, че ще сме новобранец в този мач, само че от време на време се случват и чудеса ", показа Колев след края на мача.

" Опитах се в дните преди мача, считам, че от множеството мачове извлякохме максимума. С оглед на програмата, която имахме и това че доста хора нямаха опит, считам, че ние с водещите тимове ние не допуснахме загуби. Изключвам мачовете с ЦСКА 1948 и мачът с Дунав Русе, където една отсъдена и една неотсъдена дузпа не ни разрешиха да вземем максимума ", добави наставникът на " шоколадите ".

" Аз постоянно съм вярвал, че това може да се случи. Не желаех да напъвам в допълнение играчите. Действително отобрът ни е млад и тези спомагателни упования единствено тежат. За нас няма значение дали ще гостуваме или ще играем на безпристрастен терен. Съжалявам, че през днешния ден имаме две насилствени смени. Тази отмалялост идва от главата, играчите до края желаеха да реализират тази цел ", сподели още той.

" Ние към този момент го коментирахме с футболистите, това ще е премия, да изиграят още един мач с висок от първа лига, в случай че могат да се показват добре ", приключи Петър Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР