Треньорът на Спартак (Вн) търси чужди защитници чрез фейсбук. Заплатата

...
Треньорът на Спартак (Вн) търси чужди защитници чрез фейсбук. Заплатата
Коментари Харесай

Спартак търси нови футболисти по Фейсбук

Треньорът на Спартак (Вн) търси непознати бранители посредством фейсбук. Заплатата е 400-500 евро.
 Утвърдиха треньорския щаб на Спартак (Вн) за сезона в Трета лига
Утвърдиха треньорския щаб на Спартак (Вн) за сезона в Трета лига

Кирякос Георгиу остава отпред на " соколите "

Старши-треньорът на Спартак (Варна) Кирякос Георгиу търси централни бранители от чужбина посредством обществената мрежа.

В известието, което той е пуснал на британски език и е споделил в персоналния си профил, Кирякос разкрива, че задачата му е да построи тим, който да се върне в професионалния футбол до две години. Георгиу даже отива и по-далеч, както споделя, че другата им цел е Първа лига, с упоритости за показване и в Европа. Ето какво написа Кирякос във фейсбук:
 Георги Ставрев напусна Спартак (Варна)
Вратар напусна Спартак (Варна)

Стражът бе с аматьорски контракт в клуба

" ФК Спартак Варна (3-та лига в България) търси да притегли млади централни бранители, които играят по система 3-5-2 и имат европейски паспорт. Офертата ни включва изпитателен интервал, с обезпечен престой и храна. Моля, изпратете известие или имейл на [email protected] с вашето Сухопътни войски и видео.

Спартак (Варна) е клуб с над 100-годишна история, който е оставил огромна диря в българския футбол. В последните десетилетия клубът мина през сложни моменти, само че от няколко месеца има нов притежател и нов мениджмънт. Задачата, която аз и моят екип си поставихме, е в границите на две години да изградим отбор, който да върне Спартак (Варна) в професионалния футбол. Нашата цел е Първа лига с упоритости за показване и в Европа. Ние освен си слагаме високи цели, само че имаме и проект и тактика по какъв начин да ги реализираме ".
 Минал през ПСЖ пристигна в Спартак (Варна)
Минал през ПСЖ пристигна в Спартак (Варна)

Жан-Ив Мвото е със сериозна визитка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР