Треньорът на Спартак (Варна) Неделчо Матушев определи 18-те за утрешния

...
Треньорът на Спартак (Варна) Неделчо Матушев определи 18-те за утрешния
Коментари Харесай

Спартак с Иво Иванов срещу Монтана

Треньорът на Спартак (Варна) Неделчо Матушев дефинира 18-те за утрешния мач с Монтана от 18 часа в Балчик. Добрата вест за варненци е, че стожерът в отбрана Иво Иванов е на 100 % подготвен за игра. Той напусна наложително терена по време на второто полувреме на срещата в Благоевград поради мускулни болки, само че се възвърне бързо и тренира пълноценно през седмицата, оповестява " Петел ".

Аут са възстановяващите се от контузии Тони Костадинов и Рангел Абушев, които ще се завърнат в игра след паузата в шампионата през октомври. В събота наобед спартаклии ще са къс лагер в Спортпалас и от там потеглят за Балчик. Както е известно, в последните три мача Спартак е без загуба и взе първите си 5 точки за сезона – победа с 1:0 над Локомотив (Сф) и две равенства – 0:0 със съименника си от Плевен и 2:2 с Пирин.

Групата: Християн Славов, Иван Иванов, Александър Йовчев, Николай Томов, Иван Пенев, Иво Иванов, Боян Илиев, Стефан Иванов, Архан Исуф, Стоян Иванов, Георги Динков, Васко Боев, Мирослав Георгиев, Васил Добрев, Филип Колев, Румен Николов, Ивайло Русев и Янаки Смирнов. Втора лига 9 кръг, събота 21 септември  Спартак (Варна) 18:00  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР