Треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов е на мнение, че

...
Треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов е на мнение, че
Коментари Харесай

В Спартак готови да останат във Втора лига, ако няма изпадащи отбори

Треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов е на мнение, че тимът ще може да се оправи и да откри нужните средства, с цел да обитава обикновено във Втора лига, в случай че се стигне до вид да няма изпадащи в шампионата.

Обсъждат се много разновидности за двете ни професионални лиги, като не е изключено при влизане на четири отбора от Втора в Първа лига да се стигна до такава степен да няма изпадащ тим.

В момента обстановката е деликатна и действително видяно шампионата стартира с един тим по-малко поради банкрута на Верея, а по-късно и Поморие се отхвърли. Спартак (Плевен) и Спартак (Варна) наподобяват като сигурни изпадащи, само че това може да се промени.

" При нас нещата са си същите откъм финансово състояние и към момента имаме да получаваме заплати и награди. Общината би трябвало да ни преведе пари, само че това няма по какъв начин да стане в този момент, защото и те имат да прибират такива от сметки, налози и други работи. В обстановката на изключително състояние обаче е комплицирано ", разяснява той пред Football24.bg.

" За мен персонално е най-удачно шампионата да бъде прекъснато в това класиране, което е все още. Лично аз си мисля, че в случай че шампионатът се възобнови, ще има риск от доста травми ".

" Просто не може да си стоиш вкъщи по два месеца, да правиш единствено леки домашни тренировки и по-късно за две седмици да влезеш във форма. Това е невероятно ".

" Да не забравяме, че лятото е много горещо и няма да е хубаво да се играе футбол на жегите ".

" Чувам, че от БФС обмислят разнообразни разновидности и се приказва, че може да се стигна до такава степен да няма изпадащи тимове, в случай че вкарат четири отбора в елита. Това ще бъде добър вид за нас, защото по този начин ще можем да спасим професионалния си статут ".

" Ние не сме се отказали от мястото си в професионалния футбол. Ако се стигне до вид, в който да не изпаднем и да си запазим мястото във Втора лига, съм оптимист, че нещата могат да се провеждат много по-добре във финансово отношение и да сме един естествен тим, в който всичко се заплаща в точния момент, с цел да има и по-добри резултати ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР