Треньорът на Спартак Неделчо Матушев похвали футболистите след първата победа

...
Треньорът на Спартак Неделчо Матушев похвали футболистите след първата победа
Коментари Харесай

Матушев хвали футболистите след първата победа

Треньорът на Спартак Неделчо Матушев похвали футболистите след първата победа за сезона – с 1:0 над Локо (Сф) в Балчик. Специалистът обаче остана крепко стъпил на земята и разгласи, че занапред ги чака доста работа, с цел да се развиват в вярната посока.
" Доволен съм от духа и желанието за победа на всички, и от непримиримостта, която демонстрираха. Момчетата извършиха поставените задача, търсеха гола и съумяха да вкарат, а след това резервираха вратата си суха. Локомотив е добър тим, с положителни реализатори. В един миг ни притисна, само че като цяло не му позволихме да сътвори чисто състояние. Признавам, че и почивката след токовия удар ни се отрази добре, защото силите ни напускаха и играчите съумяха да си поемат въздух. Единственото, към което мога да имам искания, е във владението на топката, само че съм наясно, че с цел да я притежаваме, би трябвало да сме физически готови ", сподели Матушев пред " Петел ".

" Новите Исуф и Стоян Иванов направиха добър дебют. Двамата имат качества и ще са ни потребни. Искам да благодаря на превъзходната ни аудитория, която беше нашия 12-и състезател. Нейната неистова поддръжка от трибуните помагаше на играчит да се оправят в сложните моменти. Тази победа ни бе нужна и идва в точния момент, само че не трябва да ни заблуждава, защото още нищо не сме постигнали. Ние направихме единствено една крачка напред, само че ни чака доста работа, и с труд и себераздаване се надявам да вървим нагоре. До Нова Година желанието ми е да сме натрупали баланс сред точки и успокоение. Правим всичко допустимо да притеглим и още нови попълнения, които ще са опитни футболисти.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР