Треньорът на Спартак Неделчо Матушев похвали футболистите след първата победа

...
Треньорът на Спартак Неделчо Матушев похвали футболистите след първата победа
Коментари Харесай

Неделчо Матушев обясни как Спартак е победил Локо

Треньорът на Спартак Неделчо Матушев похвали футболистите след първата победа за сезона – с 1:0 над Локо (Сф) в Балчик. Специалистът обаче остана крепко стъпил на земята и разгласи, че занапред ги чака доста работа , с цел да се развиват в вярната посока.

Ето какво съобщи Матушев за „ Петел ”:

„ Доволен съм от духа и желанието за победа на всички, и от непримиримостта, която демонстрираха. Момчетата извършиха поставените задача, търсеха гола и съумяха да вкарат, а след това резервираха вратата си суха.

Локомотив е добър тим, с положителни реализатори. В един миг ни притисна, само че като цяло не му позволихме да сътвори чисто състояние. Признавам, че и почивката след токовия удар ни се отрази добре, защото силите ни напускаха и играчите съумяха да си поемат въздух.

Единственото, към което мога да имам искания, е във владението на топката, само че съм наясно, че с цел да я притежаваме, би трябвало да сме физически готови.

Новите Исуф и Стоян Иванов направиха добър дебют. Двамата имат качества и ще са ни потребни.

Искам да благодаря на превъзходната ни аудитория, която беше нашия 12-и състезател. Нейната неистова поддръжка от трибуните помагаше на играчит да се оправят в сложните моменти.

Тази победа ни бе нужна и идва в точния момент, само че не трябва да ни заблуждава, защото още нищо не сме постигнали. Ние направихме единствено една крачка напред, само че ни чака доста работа, и с труд и себераздаване се надявам да вървим нагоре. До Нова Година желанието ми е да сме натрупали баланс сред точки и успокоение.

Правим всичко допустимо да притеглим и още нови попълнения, които ще са опитни футболисти. ”



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР