Треньорът на Спартак Диян Божилов съжалява, че са разочаровали своите

...
Треньорът на Спартак Диян Божилов съжалява, че са разочаровали своите
Коментари Харесай

Диян Божилов след погрома: Съжалявам за феновете на Спартак, но срещу Хебър...

Треньорът на Спартак Диян Божилов съжалява, че са разочаровали своите последователи с тежката загуба с 0:5 от Нефтохимик на старта във Втора лига. Божилов счита, че са подходили с прекомерно огромен почит към съперниката, само че се надява, че ще преодолеят шока от старта и ще покажат друго лице против Хебър.

Ето какво сподели Диян Божилов за „ Петел ”:

„ Когато загубиш с подобен огромен резултат, каквото и да кажеш, няма да има стойност. Аз най-вече скърбя, че разочаровахме почитателите на Спартак, които подкрепяха тима от самото начало от трибуните. Очарован съм  от тях. Ние сме им длъжници, само че съм уверен, че ще им се реваншираме.

Мисля, че подходихме с прекомерно огромен почит към Нефтохимик и първият им гол падна след наша груба самостоятелна неточност. Вторият пък пристигна незабавно след неспасяем удар от фаул. Опитахме да се върнем в мача при започване на второто полувреме, само че тъкмо тогава получихме трети гол и всичко свърши.

Загубата е мъчителна, само че нямам доверие да ни прекърши душевен. Ще се подготвим добре през седмицата и против Хебър ще видите един радикално друг Спартак.

В момента тимът ни е нов и още го градим. Очаквам от мач на мач да се усъвършенстват взаимоотношенията сред обособените линии и да изглеждаме по-добре. "

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР