Треньорът на словашкия Спартак Търнава Рикардо Чеу коментира шансовете на

...
Треньорът на словашкия Спартак Търнава Рикардо Чеу коментира шансовете на
Коментари Харесай

Наставникът на Спартак: Локомотив не бяха по-добри от нас, вкъщи сме по-силни

Треньорът на словашкия Спартак Търнава Рикардо Чеу разяснява възможностите на своя отбор след загубата с 2:0 против българския Локомотив Пловдив.

„ Играем повече мачове по отношение на Локомотив в последните дни. Не считам, че Локомотив бяха доста по-добри, само че ние не реализирахме възможностите си. Ние сме млад тим и позволяваме неточности, обикновено е. Имаме обаче и домашен дуел, на който се надявам да успеем да обърнем развоя на събитията “, съобщи треньорът на гостуващия тим.

„ Трябва да сме по-агресивно. Локомотив през днешния ден бяха доста по-агресивни, допуснахме доста неточности на преходи в двете фаза на играта и би трябвало да подобрим това на реванша. Трябва да се подобряваме във всеки един ден, тъй като тимът ни е напълно нов съвсем. Стратегията на реванша ще е друга, тъй като губим в резултата с 2:0 “.

„ Всичко е в главите на играчите. Ние имаме качество, въпросът е да сме нападателни и положителни, с цел да извлечем по-добър резултат,. Сега би трябвало да виждам към дуела в родното състезание. Заедно с нашите почитатели имам вяра, че ще се сме доста по-силни “, приключи наставникът на Търнава.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР