Треньорът на Славия в днешния мач - Ангел Славков, говори

...
Треньорът на Славия в днешния мач - Ангел Славков, говори
Коментари Харесай

Ангел Славков: Индивидуални грешки и нелепи подавания доведоха до загубата

Треньорът на Славия в днешния мач - Ангел Славков, приказва след петата поредна загуба на " белите ". Столичани отстъпиха с 1:2 на Арда в Кърджали.

" Искам да благопожелавам успеха на домакините. Благодаря на нашите момчета, които се раздадоха до последната секунда, демонстрираха темперамент до последно. Някои самостоятелни неточности не дадоха опция да си тръгнем с точка отсам. "

" За 3 дни променихме експанзията, манталитета, това играчите да се борят на терена и да играят по най-хубавия метод. Някои неща се получиха, други не. Г-н Тарханов поема тима и ще има време да промени нещата. "

" Отборът на Арда е добър, с бързи футболисти в нахлуване. Исках да опитам ние да диктуваме темпото, по тази причина излязохме с четирима полузащитници, които да владеят топката допустимо най-вече и да убиват темпото на съперника. Беше им мъчно с някои задания, които аз имах. Индивидуални неточности, нелепи подавания, хоризонтални пасове, които категорично бях забранил, дадоха опция на Арда да направи бързи контраатаки, откъдето пристигна и голът ", добави Славков.

" Може би имаше и отмалялост в някои футболисти. Затова направих измененията, с цел да подвигна равнището на тима. За мен голът на Кръстев бе чист гол. "

" Във футбола и в живота би трябвало освен изпитание. Днес спортното благополучие не бе на наша страна. Един неповторим Георги Петков остава най-хубавият вратар на България, даже на тази възраст. Дано усъвършенства всички футболни върхове в света. "

" Сега си има треньор, който си поема нещата, видя проблемите. Това са доста млади момчета, има още няколко млади, чиито документи скоро ще се оправят. В някои мачове тимът игра доста добре, просто в действителност нямаше късмет. Когато има промени, новите би трябвало да привикват с играта. Има терзания поради едната точка, само че нещата ще бъдат решени с доста труд, работа и усърдие ", приключи Славков.
 Арда победи Славия с 2:1 вкъщи
Арда излезе трети след поврат над Славия, " белите " не престават да затъват

Тимът на Николай Киров се наложи с 2:1 над столичани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР