Треньорът на шампиона на Казахстан Астана - Станимир Стоилов, не

...
Треньорът на шампиона на Казахстан Астана - Станимир Стоилов, не
Коментари Харесай

Шампионът Стоилов: Цял сезон не ни дадоха бонуси. Не знам дали ще остана

Треньорът на първенеца на Казахстан " Астана " - Станимир Стоилов, не знае дали ще продължи да управлява отбора и през идващия сезон. Минути откакто стана отличник на страната за четвърти следващ път, Мъри съобщи, че финансовата обстановка в клуба не го удовлетворява, а футболистите и щаба не са получавали бонуси за представянето си цяла година.

" През целия шампионат не сме получили нито един
бонус. Имаше закъснение на награди от предишния сезон. Това не е съществено, тъй като ние изпълняваме всички сложени задания. Може би нашите спонсори не се интересуват от това. Футболистите ми са положителни момчета, до този миг те не са споделили нито дума по отношение на това. Мисля, че този проблем би трябвало да бъде решен час по-скоро. Затова в този момент не можем да приказваме за каквито и да бонуси за извоюваната купа. В последните три години " Астана " вкара доста пари в Казахстан, само че проблемите си остават “, прям бе българинът.

Стоилов продължава да се бори за първо в историята на отбора излизане от групите на европейски клубен шампионат. " Астана " е на второ място в четворката си в Лига Европа и има действителен късмет да се класира напред. Следващият мач на казахския първенец е против " Виляреал " и ще бъде излъчен директно в каналите на bTV Media Group.

Бившият треньор на " Левски " към момента не е наясно дали ще продължи да бъде отпред на тима.

" До този миг не съм получил ново предложение за контракт. В Европа има доста положителни треньори. " Астана " може да откри нов треньор, който да изведе клуба до нови достижения. Не споделям, че в случай че ми предложат нов контракт ще остана. В момента имам доста предложения от други клубове ", призна той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР