Треньорът на Серина Уилямс и организатор на серията демонстративни турнири

...
Треньорът на Серина Уилямс и организатор на серията демонстративни турнири
Коментари Харесай

Муратоглу: Не мисля, че тази година ще има US Open

Треньорът на Серина Уилямс и уредник на серията демонстративни шампионати Ultimate Tennis Showdown Патрик Муратоглу изрази своя песимизъм във връзка с провеждането на Откритото състезание на Съединени американски щати, започващо на 31 август.

" При всичко, което се случва сега в Съединени американски щати, в случай, че броят на случаите с COVID-19 се усилват с всеки нов ден, не мисля, че US Open ще се случи. Отстрани опитите шампионатът да се случи наподобяват като лека полуда. Така че не знам дали това е положително решение. Не бих могъл да кажа, че в случай че ситуацията беше малко по-стабилно, както в Европа, историята е друга.

В Щатите и изключително в Ню Йорк... Броят на случаите се усилва с доста бързи темпове. Така че не зная до каква степен рационално е да се прави опит да се организира шампионатът. И не зная дали в последния миг губернаторът на Ню Йорк няма да реши да го анулира, тъй като, несъмнено, здравето е преди всичко ", показа Муратоглу, представен от Essentiallysports.com.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР