Треньорът на Септември (София) Мариян Христов коментира поражението с 2:3

...
Треньорът на Септември (София) Мариян Христов коментира поражението с 2:3
Коментари Харесай

Мариян Христов пое вината за загубата

Треньорът на Септември (София) Мариян Христов разяснява провалянето с 2:3 на отбора като хазаин против Дунав (Русе) в баража-реванш за оставане в Първа лига. Столичният отбор бе спечелил с 1:0 първата среща, само че в последна сметка ще би трябвало да се оправи с Монтана или Арда (Кърджали), в случай че желае да резервира мястото си в родния хайлайф.

" Какво се обърка? Във всеки един мач е значимо по какъв начин ще завършиш. В предни мачове не започвахме добре, само че свършвахме добре, в този момент не бе по този начин. Искам да поздравя тима на Дунав.

Нашите футболисти се пробваха и дадоха това, което могат на този стадий. Ако има отговорни, това съм аз и всички от треньорския щаб, очевидно не сме ги подготвили задоволително добре, с цел да приключим най-малко наедно. Няма с какво да се изненадаме с Дунав, въпросът беше кой ще желае повече успеха. И двата тима я желаеха, само че за жалост можеше да бъде единствено един победител. Липсваше ни това да държим топката. След като вкарахме гол, имаше разпределяне при нас, само че не си бяхме свършили работа и то се видя ", разяснява някогашният национал на България.

" За идващия ни съперник би трябвало да подготвим по-добре играчите. Излизаме за победа. Разликата сред " А " и " Б " група не е толкоз огромна.

Винаги има напрежение. По-младите одобряват нещата по-лесно, допускам, че на по-старите футболисти ще им бъде по-трудно, само че доста разчитаме на тях. Няма какво да избираме противник. И съперниците ни не могат да избират. Ще разберем кой ще ни е противникът и тогава ще го изследваме по-обстойно ", сподели още Христов.
Първа лига 1/2 кръг, вторник 14 май  Септември (София) 3:0краен резулат  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР