Треньорът на Септември Симитли Антон Бачев заяви, че равенството е

...
Треньорът на Септември Симитли Антон Бачев заяви, че равенството е
Коментари Харесай

Антон Бачев: Слаб мач, гостите заслужено стигнаха до точката

Треньорът на Септември Симитли Антон Бачев съобщи, че равенството е справедливо, само че уточни разочарованието си от играта през второто полувреме против Локомотив Горна Оряховица.

„ Равенството е справедливо. Поздравявам Локомотив Горна Оряховица. Бяха проведени и си заслужиха точката. През първото полувреме играхме добре и закономерно поведохме. Но през втората част допуснахме грешките от предходното ни домакинство на Лудогорец II. Слаб мач за нашия тим. Липсваше ни прохлада в предни позиции “, съобщи Бачев.

„ Искахме да владеем топката през второто полувреме, само че не се получи и се прибрахме в половината си. Гостите справедливо стигнаха до точката. Има напрежение, че тимът няма победа в шампионата, което се отразява на резултатите. Надявам се да си помогнем взаимно и да реализираме положителни резултати в идващите мачове. Говорим си, че нашият отбор е заплашен и скърбя, че не успяхме да спечелим пред нашите почитатели. Извинявам се и на управлението, което прави доста за отбора. Мисля, че играем доста по-добре като посетител и се надявам да запишем първа победа за годината против Нефтохимик “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР