Треньорът на Септември Мариан Христов коментира победата с 1:0 над

...
Треньорът на Септември Мариан Христов коментира победата с 1:0 над
Коментари Харесай

Мариан Христов: Естествено, че сме гледали Арда и Монтана

Треньорът на Септември Мариан Христов разяснява успеха с 1:0 над Дунав в първата от борбите за спасението в Първа лига.

" Беше значимо един от двата тима да вземе преднина преди реванша. Дунав е доста добър тим, който се противопоставяше доста добре против нас. Успяхме да ги излъжем. Равният резултат нямаше да бъде неправдив. Много съм благополучен поради момчетата, които чакаха този положителен резултат.

Това е футболът. Винаги има някой от губещата страна. Нашата тактичност постоянно е да се опитваме да седим по-напред и да използваме бързите футболисти. Опитваме се да играем футбол. И двата тима се раздадоха. Всички си изпълняваха добре отговорностите. Имаме още един мач. Не сме създали нищо.

Отборът на Дунав ще пристигна и ще желае да победи. Бяхме в много добра форма, излязохме без загуба в нашата група от втората осмица. Футболистите се усещаха добре в този цикъл на игра през четири дни. Не сме тим, който може да се брани. Както всеки мач, ще желаеме да победим. Ние сме колектив и всички би трябвало да желаят да играят добре и да оказват помощ на тима. Естествено, че сме гледали Арда и Монтана ", сподели Христов.
 Дунав загуби от Септември с 0:1
Септември завоюва първата значима борба с Дунав в Русе

Мандиангу вкара гола на успеха за столичани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР