Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун видимо беше разтърсен от

...
Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун видимо беше разтърсен от
Коментари Харесай

Треньорът на Везенков е потресен от стрелбата в САЩ, отказа да говори

Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун очевидно беше разтресен от следващата всеобща пукотевица в Съединени американски щати.

Специалистът даже отхвърли да приказва за представянето на своя отбор при успеха със 130:114 против Юта Джаз в „ Делта Сентър “. В дуела от първия кръг на НБА най-хубавият български баскетболист Александър Везенков дебютира. Той игра 16 минути, вкара 8 точки и завоюва 2 битки.

Мислите на Браун обаче не бяха свързани с мача. Той призна, че е извънредно обиден от стрелбата в Мейн, при която починаха 22 души. Треньорът научил в съблекалнята и цялата конференция след успеха против Юта посвети точно на това.

„ Първо, сядайки тук пред вас... Някой ми споделя в коридорите - имало е пукотевица в Мейн, има 22 жертви. В магазин, в елементарен магазин. Това е необикновено. В шибан магазин, дребосъче! Ние като страна би трябвало да създадем нещо! Ако това не стресне някого, не го допре... Не знам какво да кажа... Тъжно е, че седим тук и гледаме по какъв начин това се случва още веднъж и още веднъж, а никой не прави нищо по въпроса “, измъкна едва-едва мъчно намиращият думи Браун.

„ Това е печален ден за страната ни. И в случай че не създадем нещо, децата ни няма да могат да се насладят на това, което би трябвало да са Съединените Щати. Не можем да се оправим с проблем, който е пред очите ни. Тъжно ", добави той. Майк Браун беше извънредно сбит по отношение на мача с Юта.

„ Дори не желая да приказвам за баскетбол, дребосъче. Играхме мач, беше супер, забавлявахме се и спечелихме. Чудесно. Но явно не това е тематиката на деня. Ако не създадем нещо, нещата ще приключат за тази страна. Това е тъжно “.

На трибуните на „ Делта Сентър “ участваха огромни имена. От първия ред мачът беше следен от някогашния първенец в НБА Дани Ейндж и настоящ изпълнителен шеф на Юта Джаз.

Той беше в елитната компания на голфъра Тони Финау и някогашния баскетболист на Маями Хийт, Чикаго Булс и Кливланд Кавалиърс Дуейн Уейд.

Сред феновете на мача Юта-Сакраменто беше и трикратният златен олимпийски медалист в сноуборда Шон Уайт, който седем години беше по отношение на Нина Добрев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР