Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун обясни защо баскетболист №1

...
Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун обясни защо баскетболист №1
Коментари Харесай

Треньорът на Кингс наглее за Везенков: Не се е изявил достатъчно

Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун изясни за какво баскетболист №1 в Евролигата за предишния сезон Александър Везенков изпадна от ротацията на Кингс в последните няколко мача.

Той разясни, че някогашния състезател н Олимпиакос, който нощес бе определен за втора поредна година за Спортист №1 на България, може да се завърне в ротацията когато и да е и би трябвало да бъде подготвен за този миг, давайки образец с Крис Дуарте, който също имаше сходен проблем, само че към този момент измести Кевин Хъртър от титулярите.



" Може би е композиция от двете - разпределянето на минутите и обстоятелството, че той още се приспособява към баскетбола тук. Минутите не са задоволително, с цел да могат всички да получат. Някои няма да играят - в случай че Саша играе, някой различен няма да го направи. Не считам, че имаме задоволително състезатели, които са се откроили до този миг.

В взаимозависимост от възприятието ми и от противника, аз мога да направя смяна във всеки един миг.

Това, че Саша не играе в този момент, не значи, че няма да играе тази вечер или в идващия мач или в по-следващия. Той просто би трябвало да е подготвен както всички останали. Например, Крис Дуарте играеше малко първоначално, след това не се появяваше в ротацията, а в този момент е титуляр. Саша е експерт и ще бъде подготвен за своя миг ", съобщи Браун.

Везенков не влезе в игра в три от последните четири мача на Кингс, а в четвъртия се появи единствено за три минути в последните минути против Мемфис Гризлис.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР