Треньорът на руските гимнастички и президент на местната федерация Ирина

...
Треньорът на руските гимнастички и президент на местната федерация Ирина
Коментари Харесай

Легендарата Винер ни упрекна за дефектната лента на Аверина

 Кошмар за звездата Арина Аверина, грацията смени 3 ленти в едно комбиниране (видео)
Треньорът на съветските гимнастички и президент на локалната федерация Ирина Винер укори внимателно уредниците на международното състезание в " Арена Армеец " поради проблемите с лентата на Арина Аверина.

Според известната специалистка е пропуск от българска страна, че аварийният апарат не е бил тестван за редовност. Припомняме, че Аверина стана жертва на злополучно стичане на събитията, откакто първо заплете лентата си, а по-късно дръжката на аварийна се счупи и тя взе трета лента.

" Ситуацията е необикновена. В правилника не написа нищо за подобен случай. И по тази причина нищо не беше решено. Разбира се, че уредниците са длъжни да ревизират уредите доста деликатно. Така може да се разглоби обръча да вземем за пример.

Смятам, че в разпоредбите би трябвало да се внесе корекция, която да планува такива случаи. Все отново станалото няма да има никакво отражение нито върху Арина, нито върху тима. Тя по този начин или другояче нямаше да взе участие в многобоя, защото това не се реши на лентата.

Александра Солдатова свърши ужасно своята работа. Стана международна шампионка и попадна в многобоя ", разяснява Винер пред " Р-Спорт ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР