Треньорът на Рома Пауло Фонсека каза, че прави всичко, за

...
Треньорът на Рома Пауло Фонсека каза, че прави всичко, за
Коментари Харесай

Треньорът на Рома прави всичко, за да запази Смолинг в отбора

Треньорът на Рома Пауло Фонсека сподели, че прави всичко, с цел да резервира в Рим бранителя на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг. Англичанинът е чартърен на „ Олимпико” през този сезон, а треньорът призна, че с изключение на щабът, то и самият състезател желае да остане във Вечния град.

Фонсека също по този начин разяснява и положението на Николо Дзаниоло, който съгласно наставника се възвръща по проект. „ Правя всичко, с цел да запазя Крис в Рома и за идната година. Знам, че той желае да остане, тъй че дано забележим какво ще стане. Той е превъзходен състезател, самоуверен, експерт. Обичан е от почитателите и се утвърди като един от огромните водачи в съблекалнята”, сподели Фонсека.

„ Не е елементарно англичанин бързо да се приспособява в италианския футбол, само че той се оправя фамозно”, подчертава още португалецът.

Фонсека също по този начин призна за развиването на Дзаниоло, който от младеж се е трансформирал в същински мъжага и един от най-хубавите в Европа. „ Той, като се изключи че е превъзходен гений, е и състезател, който се усъвършенства непрекъснато. Инстинктите му са страхотни и към този момент „ чете” по-добре играта. Вижда пространствата и схваща настояванията от него. Нямам подозрение, че след време освен ще бъде най-хубавият в Италия, а също по този начин и в Европа”, похвали още Дзаниоло наставникът Фонсека.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР