Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, коментира загубата от Милан

...
Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, коментира загубата от Милан
Коментари Харесай

Моуриньо пак се оплака от съдиите

Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, разяснява загубата от Милан с 1:3 и не пропусна да изкаже мнението си относто съдиите.

„ Представянето ни беше доста едва. Ако погледнете първите два гола, те бяха маркирани, когато загубихме топката два пъти в обикновени обстановки. Качеството несъмнено липсваше. Не ми хареса работата на рефера и играта на моя тим ", призна Моу.

"Липсваше качество и в работата на съдиите. Видях Тами Ейбрахам да направи придвижване с ръка, само че това не беше опит да спре топката. Ако дават за такива неща дузпа, тогава трябваше да го създадат за нарушаванията против Дзаниоло и Ибанес. Или отсъдете три дузпи, или нито една. В Рома съм от 6-7 месеца, привикнах с това отношение, макар че, несъмнено, не си коства да привиквам. Не обичам да споделям това, само че би трябвало да отбележа, че не разбрах какво вършат съдията и ВАР. "

"Но няма по какъв начин да отрека, че не играхме по най-хубавия метод. Имаме междинен състав, тъй че отиваме в средата на таблицата, където ни е мястото. Направихме доста неточности и не беше въпрос на тактичност, а на самостоятелни решения “, добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР