Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан включи полузащитника на Челси

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан включи полузащитника на Челси
Коментари Харесай

Реал пак ще пазарува от Челси

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан включи полузащитника на Челси Н‘Голо Канте в листата си с трансферни цели за идващото лято, заяви The Athletic.

Това лято Реал отмъкна от "сините " най-хубавия им състезател Еден Азар. До края на неговия контракт оставаше единствено една година и Челси бе заставен да одобри офертата на "кралския клуб ". По подобен метод Реал притегли от "Стамфорд Бридж " и вратаря Тибо Куртоа преди 12 месеца.

The Athletic твърди, че Реал към този момент възнамерява нова атака за футболист на Челси. Зидан е съобщил на ръководителите на клуба, че би трябвало да положат най-много старания за привличането на Канте. Зизу е уверен, че неговият съотечественик е един от най-хубавите опорни халфове в света и ще помогне на Реал да си върне преобладаващото състояние в европейския футбол.

Първоначално Зидан е желал да докара Канте в Мадрид още това лято, само че се е примирил с обстоятелството, че този трансфер не може да бъде сбъднат по едно и също време с покупката на Азар. Очаква се Реал да предложи за 28-годишния френски национал към 100 млн. паунда. Мадридчани може да се конкурират за играча с други клубове, в това число Пари Сен Жермен. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР