Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан стопли сърцата на феновете

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан стопли сърцата на феновете
Коментари Харесай

Зидан: Реал Мадрид е с 33 титли, колко има Барселона?

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан стопли сърцата на почитателите на " белия балет " с смело изявление по адрес на Барселона.
 Официално: Зинедин Зидан още веднъж е треньор на Реал Мадрид
Легендарният французин се завърна на треньорската пейка на " белия балет " в края на един несполучлив сезон за Реал, последвал невижданите три следващи трофея в Шампионската лига.

" Причините за слабия ни сезон не са една или две. През новия ще се опитаме да стартираме оптимално добре. Шампионската купа ще бъде наш главен приоритет. Ние имаме 33 трофеи, а какъв брой има Барселона? В последно време нещата при тях се получават, би трябвало да го признаем и да ги поздравим.

Но като погледнем цифрите, виждаме, че Реал е има повече трофеи. Не се пазя, а споделям това в отговор на това, че в последните години се показват по-добре в шампионата. Трябва да променим тази наклонност ", разяснява Зидан в тв изявление.

Барселона има 25 трофеи и върви решително към 26-ата. Каталунците могат да си обезпечат трофея четири кръга преди края, в случай че Атлетико загуби от Валенсия довечера.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР