Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали отбора си за

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали отбора си за
Коментари Харесай

Зидан: Остават ни още пет финала

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали тима си за търпението след икономичната победа с 1:0 над Хетафе в 33-ия кръг на Ла Лига. Успехът беше доста скъп за " белия балет ", който се откъсна на 4 точки пред преследвача Барселона в битката за купата.
 Реал Мадрид се изтеза, само че се приближи към купата (видео + галерия)
" Беше ясно, че ще ни е доста мъчно. През първата част Хетафе ни пресираше доста високо и това ни струваше скъпо. Но ние търпеливо изчакахме своя късмет и стигнахме до гол. Трябваше да запазим успокоение макар положителната им игра в отбрана. Играчите заслужават поздравления, тъй като мачът не беше лек нито физически, нито психически.

Това са единствено три точки, само че те са доста значими. Сега ни предстоян нови пет финала и най-важното е да си починем и да се настроим за идващия мач. Докато шампионата не приключи, няма нищо несъмнено ", разяснява Зидан.лавный тренер «Манчестер Сити» Пеп Гвардиола поделился мыслями след това крупной победы над «Ливерпулем» (4:0) в рамках АПЛ. Ла Лига 33 кръг, четвъртък 2 юли  Реал Мадрид 1:0краен резулат  Хетафе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР