Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали играчите след победата

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали играчите след победата
Коментари Харесай

Зидан засипа с похвали играчите след успеха над Хетафе

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали играчите след успеха с 2:0 против Хетафе, която бе извоювана с нова групировка и съвсем без тренировки.

От състава на първенците отсъстваха девет футболисти поради травми или санкции и французинът употребява схемата 3-4-3 за първи път по време на престоя си в тима.

"Нямахме кой знае каква подготовка. Имахме прекомерно малко време да упражняваме и да се организираме, само че играчите откликнаха на моята визия за този мач. Те се показаха устойчиво във групировка, с която нямат опит ", сподели Зидан след успеха, извоювана с попадения на Карим Бензема и Ферлан Менди.

Реал Мадрид беше без четирима значими бранители и на процедура без десен бек, тъй че Зидан удвои силите отляво посредством Марсело и Менди. Именно те двамата комбинираха за втория гол, откакто малко по-рано Бензема бе разкрил резултата.

"Поведението на футболистите ни бе за образец. Те влязоха в нова групировка без подготовка и това приказва доста за мантилетета им. Не знам обаче дали отново ще използваме тази скица. Просто се нагаждаме към актуалните условия и този път се справихме добре, само че не беше елементарно ", продължи Зидан.

Победата разреши на Реал Мадрид да се приближи на пет точки от водача Атлетико Мадрид, който обаче има и два мача по-малко.

Зидан е безапелационен, че неговият тим не се е предал и ще гони купата до последно.

"Не мисля, че нашите почитатели считат купата за изгубена. Те постоянно имат вяра, че ние можем да спечелим каквото и да било, тъй че няма да се предаваме. Фокусирани сме върху трофея и ще се борим за него. Има толкоз доста до края ", приключи французинът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР