Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан оцени усилията, които неговият

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан оцени усилията, които неговият
Коментари Харесай

Зидан: Първият гол в нашата врата беше пълен смях

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан оцени напъните, които неговият отбор постави, с цел да реализира домакинско 2:2 против Брюж в Шампионската лига, но даде ясно да се разбере, че е извънредно неудовлетворен както от резултата, по този начин и от позицията на отбора в група А.

На почивката „ белия балет” губеше с 0:2 от белгийския противник на „ Сантиаго Бернабеу”, а това сигурно не зарадва домакинските последователи. Зидан призна, че е провел нужния диалог на почивката и след нея попадения на Серхио Рамос и Каземиро осигуриха първата точка на Реал в груповата фаза на ШЛ за сезон 2019/2020.

Тя обаче не помръдна клуба от последното 4-о място, което нетипична позиция за испанския гранд след изиграването на първите 2 кръга в групите. „ Лош резултат, само че добра реакция. Няма по какъв начин да сме удовлетворени. Изиграхме 45 минути, каквито в никакъв случай не сме правили (визира бледото първо полувреме – б.р.)”, съобщи Зизу след мача.

„ Искам да виждам такава реакция, въпреки че не съм удовлетворен от взетата точка. Първият гол в нашата врата беше цялостен смях. Стартирахме неприятно, от 10-ата минута нататък въобще не бяхме съсредоточени в зоните, където съперникът бе кадърен да ни нарани. Когато те вкараха първия гол, нашата игра отиде към по-лошо и Брюж стигна до второ попадение. Искам обаче да го повторя още веднъж – хареса ми второто полувреме.”

„ На почивката споделих на играчите, че имат 45 минути да трансформират държанието си и те го сториха. Заиграха с повече темперамент и желаеха да завоюват мача.”

„ Изоставането в точките? Ще забележим. Сега идва ред на мач от шампионата. Знаем, че в Шампионската лига ситуацията ни е малко по-лошо, само че ще продължим”, добави Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР