Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан каза, че напускане на

...
Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан каза, че напускане на
Коментари Харесай

Не си представям "Реал" без Кристиано Роналдо, каза Зидан

Треньорът на " Реал " (Мадрид) Зинедин Зидан сподели, че овакантяване на Кристиано Роналдо не стои на дневен ред в клуба. Португалският нападател записва най-слабия си сезон, откогато е на " Сантяго Бернабеу " и след единствено четири маркирани гола в Ла Лига се заприказва интензивно, че желае да се върне в " Манчестър юнайтед ".

" Не си представям " Реал " без Кристиано. Това е точното място, на което той би трябвало да бъде ", сподели Зидан на конференция преди дуела с " Леганес " за Купата на краля.

Според изявления в испанския щемпел " Реал " желае да притегли Неймар, към който да се гради новият план " Галактикос ". Едно от изискванията на бразилеца, който преди този момент игра за " Барселона ", е Роналдо да бъде продаден. 32-годишният нападател има контракт с " Реал " до 2021 година

" Всички в клуба обичат Роналдо и той знае какъв брой е скъп в Мадрид. Достатъчно умел футболист е, с цел да се оправи с напрежението. Факт е, че в този момент не се представяме добре в последно време, само че всички дружно би трябвало да излезем от тази обстановка ", добави французинът.

4 - Cristiano Ronaldo in La Liga 2017/18:
14 games
94 shots
32 shots on target
11.4 xG

4 goals
Imprecise. pic.twitter.com/QwjBMqsoUA
— OptaJean (@OptaJean) January 15, 2018

" Реал " се намира на 19 точки зад " Барселона ", а също така загуби последните си два домашен мача, което се случва за първи път от осем години на " Бернабеу ". Въпреки рецесията Зинедин Зидан не мисли за овакантяване.

Въпреки че Зидан отбрани Роналдо, легендата на клуба Маноло Санчис не е на това мнение. Славният футболист, спечелил осем трофеи на Испания и два трофея в Шампионската лига сред 1983 и 2001 година, е сериозен към португалеца.

" Не виждам за какво " Реал " би трябвало да му усилва заплатата. Смятам, че в случай че сезонът се окаже неуспех, той ще си тръгне. Но това не е проблем, тъй като от " Реал " си е тръгвал даже Алфредо ди Стефано ", сподели Маноло.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР