Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори след победата над

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори след победата над
Коментари Харесай

Зидан отговори на Мончи

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан приказва след успеха над Севиля с 2:1, както и за намесата на ВАР и думите на спортния шеф на андалусииците Мончи.

„ Това, което мога да кажа е, че това е блокиране и има фаул. Съдията гледа всичко с ВАР и отсъди нарушаване. Не желая да влизам в дискусия. Реферите са тези, които вземат решение. Понякога това се случва против нас, а различен път е в наша изгода. За мен има блокиране. Не мисля, че съдията е бил толкоз решителен в този мач. Той е направил това, което трябваше. Играем против добър тим, само че резултатът за мен е логически предвид на това, коет осе случи на терена. Това, което споделя Мончи е негова отговорност. В последна сметка реферът е този, който взема решение. Каза мощни думи, само че няма да му преча да споделя каквото желае “, сподели Зидан.

„ Севиля игра доста добре. През първото полувреме ни липсваше физическа мощ, само че през вторите 45 минути натиснахме доста. Ако позволихме да играят, както през първата част, щяхме да страдаме. Знаехме какво би трябвало да създадем. Щастлив съм, че обърнахме мача. Днес играхме против мощен съперник и в случай че не внимаваш, може да направиш някоя неразбория. Хубаво е, че продължаваме с положителната си серия. Днес страдахме, само че сме щастливи “, съобщи Зизу.

„ Не е всекидневно, само че в последна сметка Каземиро вкара двата гола за успеха. Радвам се за него, тъй като се вижда, че можем да създадем разликата в офанзива с всеки един наш състезател. Щастлив съм за Каземиро и представянето ни през второто полувреме “, добави още той.

„ Физическата част е съществена в днешно време. Играчите би трябвало да бъдат машини и да са добре готови. Сега има по-висока скорост. Знаем това и работим. През втората част бяхме по-добри в това отношение, както и във владението на топката “, сподели треньорът на Реал Мадрид.

„ Гарет Бейл и Хамес Родригес имаха проблеми и не упражняваха с тима. Особено Гарет. Не е нещо съществено “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР