Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти заяви, че Карим

...
Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти заяви, че Карим
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Проблемът на Еден Азар е, че не винаги успява да тренира на 100%

Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти съобщи, че Карим Бензема е съумял да преодолее контузията, която го измъчваше през последните дни и ще бъде в положение да играе против Кадис. Специалистът приказва преди срещата сред двата тима на следващия ден.

" Барселона в този момент не ни е директен противник за купата, тъй като има други тимове, които се намират по-близо до нас. Барселона разполага с качеството да се издигне в класирането. Ако бях треньор на Барселона, бих споделил тъкмо същото като Шави.

Кадис е доста добре квалифициран тим. Справят се доста добре на контраатаки. Ако би трябвало да се пазиме, ще го създадем. Подобрихме доста играта си в отбрана.

Пробата на Модрич е негативна, само че той продължава да не тренира. Малко е изтощен и подвигна температура. Утре няма да играе. След това би трябвало да изчакаме и да уточним какви са наредбите.

Азар ще стартира титуляр против Кадис. Той тренира добре и го заслужава. Работил е доста добре. Не се е трансформирал душевен. Проблемът му е, че не постоянно съумява да тренира на 100%.

Бензема е доста добре и ще играе против Кадис. Жребият за Шампионска лига беше презрян, само че ни предстоят едни изключителни мачове на директна елиминация ", сподели Анчелоти.
 Следващият мач на Реал (Мадрид) в Ла Лига е под въпрос
Следващият мач на Реал (Мадрид) в Ла Лига е под въпрос

Болните от ковид се увеличават
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР