Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди мача

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди мача
Коментари Харесай

Анчелоти: Шампионската лига е най-важният турнир, винаги искам да го печеля

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде конференция преди мача ва тима му против Шахтьор Донецк в Шампионската лига.

" Мачът е значим, с цел да оглавим групата с 9 точки. Подготвени сме добре. Не изиграхме добър мач в неделя и желаеме да покажем другото си лице. Шахтьор е рисков противник, ще подходим с най-голямото почитание към тях. В състава се връщат Модрич и Васкес, а ще отсъстват Куртоа и Себайос ", сподели италианецът.

" Всеки футболист в тима знае за ситуацията си и съм му обяснил какво става. Имаме огромна конкуренция и някои играят по-малко от други ", отговори Анчелоти на въпрос дали ще даде повече благоприятни условия на Еден Азар.

" Когато Бензема не е в най-хубавата си форма, е допустимо да бъде подложен на критика. Никой от нас не е застрахован от рецензии ", изясни мнението си треньорът.

" Винаги желая да спечелвам Шампионската лига. Първенството е значимо, само че Шампионската лига е най-важният шампионат във футбола. Различни са. Понякога приказваме за шанс или малшанс, които могат да прикрият проблемите, които имаш. Реал Мадрид е тимът, който обръща най-голямо внимание на дребните елементи ", сигурен е експертът.

" Мисля, че Куртоа към този момент е доста по-добре. Съмнявам се, че ще се върне в игра против Хетафе, само че ще бъде подготвен за втория мач с Шахтьор и, несъмнено, за дербито с Барселона ", има вяра италианецът.

" Всеки си има своето мнение. Във футбола не можеш единствено да атакуваш добре, би трябвало да можеш и да се защитаваш добре. Не можеш да правиш добре единствено едно нещо. Шампионската лига я печели този, който е най-хубав ", сигурен е той.

" Съгласен съм, че Камавинга е по-добър, когато влиза като запаса. В по-отворените мачове се усеща по-добре. Притежава изключителни качества със или без топка. Но му липсва опит, тъй като е единствено на 19 години ", сподели в умозаключение Карло Анчелоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР