Треньорът на ПСЖ Унай Емери е поставен под сериозно напрежение

...
Треньорът на ПСЖ Унай Емери е поставен под сериозно напрежение
Коментари Харесай

ПСЖ постави ултиматум на Унай Емери за полуфинал в Шампионската лига

Треньорът на ПСЖ Унай Емери е подложен под съществено напрежение във втория си сезон отпред на отбора. Специалистът, който не съумя да направи парижкия отбор първенец през предходната година, в този момент има ултиматум от управлението, твърди " Екип ".

Според авторитетното френско издание Емери би трябвало да върне ПСЖ отпред във Франция и да класира тима най-малко за полуфинал в Шампионската лига. Президентът на клуба Насер Ал Келаифи има повишени упования към тима за новия сезон. Ако Емери не извърши задачите, то той ще бъде освободен.

Баскът няма оправдания, откакто през лятото ПСЖ притегли Неймар от " Барселона " с рекорден трансфер за 222 млн. евро. В отбора пристигна и Килиан Мбапе от " Монако ", който ще играе чартърен.

До този миг ПСЖ в никакъв случай не е стигал до полуфиналите на Шампионската лига. През предишния сезон парижани отпаднаха на осминафиналите с общ резултат 5:6 от " Барселона ". Те победиха с 4:0 вкъщи, само че по-късно шокиращо бяха отстранени. Най-доброто показване на ПСЖ в шампионата е четвъртфинал.

От началото на сезона отборът има шест победи от шест мача в Лига 1 и се показва доста безапелационно.

Междувременно радио " Монте Карло " заяви, че босът Ал Келаифи персонално ще се заеме с разрешаване на казуса сред Неймар и Единсон Кавани. Между двамата се появи съществено напрежение поради това кой да извършва дузпите.

Според изданието президентът на ПСЖ ще се срещне и с двамата и ще им оповести решението си. Твърди се, че дузпите ще извършва Кавани, а когато той не е на терена, това ще прави Неймар.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР