Треньорът на Протео публикува видео, посветено на неговия партньор, наричайки

...
Треньорът на Протео публикува видео, посветено на неговия партньор, наричайки
Коментари Харесай

Куче - спасител издъхна в Турция

Треньорът на Протео разгласява видео, отдадено на неговия сътрудник, наричайки го „ мощно и работливо куче, което в никакъв случай не се предава “

По време на избавителни интервенции в Турция, потърпевша от разрушително земетресение, почина избавително куче от Мексико на име Протео. Нейният треньор заяви за гибелта на половинката си, като разгласява известие в обществените мрежи.

Мексико беше една от многото страни, които се причислиха към интернационалната поддръжка за издирването и спасяването на жертвите на съдбовното земетресение, което удари Турция и Сирия. Стотици спасители отпътуваха за Турция с подготвени кучета, подготвени да търсят хора под руините.

Не се оповестяват събитията към гибелта на немската овчарка Протео, написа TV Azteca, предава.

Предполага се, че то е починало под руините, работейки под руините на разрушена постройка.

По-рано външният министър Марсело Ебрард показа фотоси на делегацията, отлетяла за Турция.

Треньорът на Протео, служител на реда Виледа, разгласява малко видео, отдадено на неговия домакински любим и сътрудник, наричайки го „ мощно и работливо куче, което в никакъв случай не се предава “. Той искаше неговите съграждани да помнят героичната смелост на Протей и в никакъв случай да не го не помнят.

Equipo mexicano de rescate, día 4
— Marcelo Ebrard C. (@m_ebrard)
Потребителите написаха доста мнения, настоявайки да напишат какво тъкмо се е случило с Протео, тъй като измежду фотосите има фотография, на която той получава здравна помощ. Освен това хората желаят да бъде върнат в родината си и заровен като воин.

„ Моля, доведете го в Мексико. Не го оставяйте в Турция; би трябвало да го върнете вкъщи, с цел да му дадете гала, почтена за добър войник; направете всичко допустимо, с цел да го доведете. Те са герои и би трябвало да бъдат почитани “, пишат няколко души разчувстван от непредвидената вест.

Известно е, че мексиканските спасители към този момент са съумели да извършат няколко сполучливи интервенции и да извадят хора от руините. Един от тях беше открит от куче на име Атос: млада жена, която прекара пет дни под руините на постройка.

Припомняме, че разрушителното земетресение в Турция и Сирия стана на 6 февруари. Ехото му се усети даже в Грузия, Ирак, Кипър и Израел. Броят на жертвите в 10-те провинции на Турция доближи 29 605.

Сега екипи от доста страни оказват помощ за разчистването на руините и спасяването на хора. Най-многобройна делегация изпрати Азербайджан - 725 души. Спасителите на място обаче оповестяват за престрелки с неназовани въоръжени групи и грабители. Така австрийските и немските спасители даже бяха принудени да прекратят избавителната работа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР