Треньорът на португалския Брага, който утре играе в Разград срещу

...
Треньорът на португалския Брага, който утре играе в Разград срещу
Коментари Харесай

Треньорът на Брага: Учим се от грешките си, ще се борим за победа

Треньорът на португалския Брага, който на следващия ден играе в Разград против Лудогорец мач от груповата фаза на Лига Европа, изрази оптимизъм и религия в успеха на отбора си на обичайна конференция преди футболната среща.

"Учим се от грешките си, от време на време губим, когато печелим, а от време на време печелим, когато губим, последовател съм на тази максима “ – сподели Абел Перейра.

„ Загубихме в Португалия, само че на следващия ден играем нов мач, имаме нова опция да покажем какво сме научили, ще покажем организация и качества и ще се борим за успеха от първата секунда “ – безапелационен бе наставникът.

Той добави, че е удовлетворен от футболистите си, които по думите му са „ тялото на треньора “, съгласно него те знаят по кое време да нападат, знаят и по кое време да пазят резултата. Перейра е уверен, че играчите му са подготвени за мача, той изисква от тях централизация и им има цялостно доверие.

„ Най-важното е да си свършим работата и на следващия ден да излезем с победа “ – сподели той.

На конференцията до Перейра бе създателят на автогола от мача в Португалия Раул Силва. Той също изрази увереност, че отборът му е кадърен да обърне резултата, в случай че на следващия ден има дисциплинираност и фокус. Силва бе безапелационен, че той и съотборниците му се учат от грешките си и не ги позволяват повече.

На въпрос от португалски спортни публицисти към Силва дали му е по-лесно или по-трудно да играе против свои сънародници, той призна качествата на бразилците от „ Лудогорец “, като сподели, че бразилците в предни позиции в първия мач сигурно са помогнали за резултата 0:2. Силва сподели, че от преди познава Сисиньо, играл е с него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР