Треньорът на Пирин Благоевград - Олександър Бабич не прие драматично

...
Треньорът на Пирин Благоевград - Олександър Бабич не прие драматично
Коментари Харесай

Треньорът на Пирин: Имахме числено предимство, но не създадохме много ситуации

Треньорът на Пирин Благоевград - Олександър Бабич не одобри трагично провалянето в дебютния мач за отбора си против Левски.

" Загубихме. Знаем, че имаме разнообразни цели с тези на Левски - те се борят за европейските места, ние се борим за оцеляване в елита на българския футбол. През първото полувреме играхме много проведено. През второто имаше неточности от наша страна, имахме числено преимущество, само че не създадохме доста обстановки за отбелязване на гол. Имахме преимущество след аления картон, опитахме да контролирахме топката повече, само че отстъпихме самодейността ", призна украинецът.

Той разкри, че " Орлетата " преднамерено са дали самодейността на " сините " след аления картон на Хосе Кордоба, само че тази тактичност не се оказа сполучлива в днешната среща.

" Опитахме се да играем повече по крилата, задачата ни бе и да дадем самодейността на противника. Такава беше концепцията, само че не се получи. Срещу Ботев Враца би трябвало да направляваме топката повече, да бъдем по-агресивни. Ще създадем разбор след днешния мач. Уверен съм, че можем да създадем крачка напред ", приключи Бабич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР