Треньорът на Пирин – Иво Тренчев, изрази надежда, че през

...
Треньорът на Пирин – Иво Тренчев, изрази надежда, че през
Коментари Харесай

Тренчев: Бяхме на крачка от трите точки

Треньорът на Пирин – Иво Тренчев, изрази вяра, че през селдващата седмица неуредиците в клуба ще се успокоят. Наставникът съжали, че „ орлетата “ не са lвзели трите точки против Локомотив София, откакто водеха с 1:0 до 96-ата минута.

„ Като борба и разпределяне сме удовлетворени. Самият процес на мача – не дадохме шансове съвсем на Локомотив София, който е добър тим. Болезнено е, че допуснахме гол в последната минута. Това е футболът. Трябва да го приемем. Локомотив София не е оня тим от началото, надгради. Ние търсехме нашите рискове и бяхме на крачка, на една минута от трите точки. Локомотив Пловдив също е в кофти серия и неприятно въодушевление, ще забележим какво ще се получи “.

„ При нас разнообразни хора бележат. Днес Аймен, на следващия ден Комано, след това Боби. Който може, ще означи. Трябва малко да минат страстите, кофти е по този начин. Ако бяхме взели още две точки, щеше да е супер. В такива турбулентни времена, аз смъквам шапка на момчетата. Много комплицирано време за работа. Те намират претекст да играят за себе си. Надявам се, че през идната седмица ще се успокоят нещата. Беше пъклен мъчно. Дано всичко е окей. Щеше да е хубаво да вземем още две точки “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР