Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери показа взискателност след

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери показа взискателност след
Коментари Харесай

Емери след 7:1: Можем повече

Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери сподели придирчивост след успеха със 7:1 над Селтик в предпоследния кръг от груповата фаза на Шампионската лига. Испанецът отличи персонално Неймар за положителната игра и добави, че ПСЖ може още да прибавя към играта си.

“Доволен съм от резултата, само че би трябвало да признаем, че имаме неща за възстановяване, които сме длъжни да създадем преди идващия си мач. Като цяло тимът изигра заслужен мач, само че в случай че не бяхме позволили гол щеше да е по-добре. Целта ни е да приключим първи в групата и тя не е реализирана. Имаме преимущество пред Байерн от първия мач, а в този момент се обрисува много забавен конфликт за край.

Баварците могат да ни основат неприятности. Неймар беше необикновен. Всички желаеме да го виждаме на терена. Той е благополучен да оказва помощ на съотборниците си, а почитателите са радостни. Пропусна няколко мача по разнообразни аргументи, само че когато е в положително положение, постоянно демонстрира най-доброто”, разяснява Емери.

Колегата му Брендън Роджърс пък изрази страдание, че отборът му е аварирал по този метод в Париж и уточни противника като предстоящ най-малко финалист в Шампионската лига. Според него шотландците просто са нямали отговор на нападението на ПСЖ.

“Те бяха рискови от самото начало и вкараха някои изумителни голове. Разочаровани сме от позволените попадения, нямаме право да подаряваме евтини голове на толкоз високо равнище. Топката е всичко, ние я губехме и бяхме осъдени.

Играхме с петима в защита, какво повече да сторя? Да играем със 7 ли? Понякога просто би трябвало да свалиш шапка пред качеството на съперника. Нашите играчи се скъсаха от бягане, само че позволиха грешки”, разяснява Роджърс. Шампионска Лига 5 кръг, сряда 22 ноември  Пари Сен Жермен 7:1краен резулат  Селтик
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР