Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери не остана доволен

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери не остана доволен
Коментари Харесай

Емери недоволен от съдията, вярва в обрата

Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери не остана удовлетворен от съдийството при загубата с 1:3 от Реал Мадрид в първия осминафинал на Шампионската лига. Испанският експерт показа, че съгласно него резултатът не отразява това, което действително се е случило на терена и добави, че френският първенец има сили да направи поврат.

„ Усещанията са спорни. Когато бяхме по-добрият тим, преди почивката, те изравниха след гол от дузпа, която остави подозрения. Съдията не оказа помощ. След това, когато отново контролирахме мача, стана 2:1 в интерес на Реал, след вероятен фаул. Накрая пристигна и третият гол “, стартира Емери.

Зидан: Победата бе доста заслужена

„ Направихме огромен мач, само че резултатът не го демонстрира. Освен това ми споделиха, че е имало ръка на Рамос. Затова е нужно да има видеоарбитраж. Аз не съм видял, само че в случай че е било по този начин, то работата да съдията е да свири “, добави експертът.

„ Можем да създадем поврат, стига решенията на рефера в Париж да не клонят на страната на противника “.

„ Реал е любимец. Той завоюва три от последните четири издания на шампионата, само че ние можем да го отстраняваме “, добави испанският ментор.

„ Резултатът е 3:1, само че той не отразява това, което действително се случи на терена. Съдията взе решенията, които очевидно се видя, че ни ощетиха. Но аз имам вяра в тима си. Резултатът не е в наша изгода, само че сме способни да създадем поврат. Аз съм удовлетворен от моите момчета “, разяснява Унай Емери, представен от Marca.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР