Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел вече може да

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел вече може да
Коментари Харесай

Тухел сравни отпадането от Манчестър Юнайтед с автомобилна катастрофа

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел към този момент може да приказва без страсти за отпадането от Манчестър Юнайтед в 1/16-финалите на Шампионската лига през предишния сезон. Парижани шокираха футболния свят, откакто пропиляха задатъка си от два чисти гола на " Олд Трафорд " и отстъпиха в реванша с 1:3.

" Три дни стоях затворен в доста тъмна стая. Такова нещо не лбях преживявал. Знам какъв брой доста работихме, с цел да стигнем до това равнище и най-после всичко рухна. Победихме Ливърпул, нанесохме първа домакинска загуба на Цървена звезда от три години или нещо от сорта. След това станахме първия френски тим с победа като посетител над Манчестър Юнайтед. Всичко беше прелестно и внезапно - неуспех. Беше като да си минал на зелен светофар и да са те блъснали. Къде сбъркахме, какво не догледахме? Усщах атмосферата преди мача. Усещането в Париж беше доста положително. Дори и съучениците на щерка ми бяха позитивно настроени, че този път нещата ще се получат. След загубата всички като че ли въздъхнаха " Нищо не се е трансформирало, всичко си е постарому ".

Тази загуба имаше и огромно отражение на играчите. Натрупаха се контузии, настроението в съблекалнята се вложи, натискът извън се ускори, започнаха крити. Футболистите нямаха вътрешни сили да се оправят с това. Не четях нищо от това, което пишеха за нас, тъй като кой знае повече за тима от нас самите? ", споделя Тухел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР