Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел най-накрая наруши мълчанието

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел най-накрая наруши мълчанието
Коментари Харесай

Тухел потвърди за желанието на Неймар да напусне ПСЖ

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел най-сетне наруши мълчанието си по тематиката " Неймар ". Той разкри, че е знаел за желанието на бразилеца да напусне ПСЖ още преди отпътуването му за Копа Америка през юни, където по този начин и не игра поради травма.
" Честно казано, не знам ", отговори Тухел на въпрос дали Неймар ще остане в клуба и през новия сезон. Германецът приказва след първата предсезонна контрола на парижани, приключила с победен триумф с 6:1 над немския Динамо в Дрезден.
" Аз съм треньор и все още той е част от тима ", добави Тухел, който разкри също, че е бил отчаян от неявяването на Неймар на 8 юли за първата подготовка на парижани за новия сезон. Той изрази също по този начин убеденост, че Неймар ще отпътува с тима за турнето в Китай от 23 юли до 3 август поради спонсорите, само че повече за бъдещето му не може да каже, защото ориста на Неймар е в ръцете на управлението в лицето на Насер Ал Хелайфи. Неймар е пред завръщане в Барселона, откъдето си потегли точно в посока ПСЖ с рекорден трансфер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР