Tреньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино е сигурен, че

...
Tреньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино е сигурен, че
Коментари Харесай

Почетино е убеден, че Неймар ще играе още дълго

Tреньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино е сигурен, че Неймар ще играе футбол още доста години и краят на спортната му кариера е надалеч. 29-годишният бразилски нападател загатна, че Световното състезание в Катар следващата година евентуално ще бъде последното му, защото не е сигурен дали ще има още сили да се оправи с напрежението във футбола.

"Неймар е непосредствен човек, той приказва това, което мисли. Неговата психическа резистентност е страхотна, като се има поради, че от дълго време е в светлините на прожекторите. Той е напрегнат още от дребен. Понякога думите се вадят от подтекста. Неймар обича футбола и съм сигурен, че още дълги години ще го гледаме на терена ", сподели Почетино.

Треньорът удостовери, че Серхио Рамос продължава да бъде в лазарета и няма да може да дебютира този уикенд против Анже. "Нямам подозрения, че Рамос бързо ще откри своя темп и ще си върне най-хубавата форма. Ситуацията с него не е приятна, тъй като дълго време той не може да се причисли към съотборниците си. Но той е задоволително мощен, а и клубът ще му помогне да се оправи с травмите ", сподели Почетино.

Срещата с Анже пропуща и вратарят Кейлор Навас, който се върна контузен от мача на Коста Рика против Съединени американски щати от международните квалификации.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР