Треньорът на Осиек Дино Скендер изрази оптимизъм, че тимът му

...
Треньорът на Осиек Дино Скендер изрази оптимизъм, че тимът му
Коментари Харесай

Треньорът на Осиек: ЦСКА не ме заблуждава

Треньорът на Осиек Дино Скендер изрази оптимизъм, че отборът му може да отстрани ЦСКА в днешния реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Както е известно, преди седмица „ алените “ завоюваха с 1:0 първия мач на „ Българска войска “. Днес от 21:45 часа двата отбора играят на стадион „ Градски върт “ в Осиек.

“Откакто съм отпред на тима, всеки мач се дефинира като исторически. Играхме мъдро в София, което се надявам да създадем и през днешния ден, само че нека този път имаме малко повече шанс. Ситуацията в този момент е друга, тъй като ЦСКА има преднина. На противника ще е по-лесно, а ние би трябвало да нападаме. В никакъв случай не трябва да се оголваме, тъй като българите имат доста рискови футболисти в предни позиции. Би било неуместно да допуснем гол в началото”, призна Скендер.

“ЦСКА промени схемата си на игра за първия мач и действаше с трима централни бранители, като нас. Очаквахме го. Не мисля, че ще има тактически изненади. Аз в нито един миг не се заблудих от това, че ЦСКА записва един-два неприятни резултата. Те са доста сериозен тим и просто бяха в миникриза, която преодоляха”, акцентира наставникът на Осиек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР