Треньорът на Нефтохимик Николай Желязков остана разочарован от пропуснатата възможност

...
Треньорът на Нефтохимик Николай Желязков остана разочарован от пропуснатата възможност
Коментари Харесай

Желязков: Имаме нужда от повече характер в някои моменти

Треньорът на Нефтохимик Николай Желязков остана отчаян от пропуснатата опция неговият тим да приключи като есенен първенец, след загубата с 1:3 против Монтана. Той акцентира, че тимът му би трябвало да е по-постоянен в изявите си, с цел да може да се поздрави с сполучлив сезон.

"Отборът на Монтана съумя да сервира добре и ние не успяхме да отиграем първоначално обстановките, в които те сервираха леко. Не успяхме да посрещаме добре. Освен това блокадата ни куцаше, въобще не съм удовлетворен от този аспект ", стартира треньорът на "бургазлии ".

"Имаше детайл на изненада, защото те имага нов разпределител и ние не бяхме разучили задоволително добре неговата игра. Това обаче не беше главната причина за загубата. Всички позволиха неточности и имахме проблеми във всички значими детайли ".

"За мен грешките са неприятни, не естествени. С успеха предходната седмица против Хебър бяхме любимци да сме водачи на полусезона, само че с тази загуба това става невероятно. Това са неща, които би трябвало към този момент да оправяме, би трябвало да демонстрираме темперамент в основните моменти. В този аспект към момента сем неуверени ", приключи Желязков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР