Треньорът на не беше особено щастлив след двойния удар, който

...
Треньорът на не беше особено щастлив след двойния удар, който
Коментари Харесай

Пирло: Готови сме да играем с Наполи, но решението е несправедиво

Треньорът на не беше изключително благополучен след двойния удар, който тимът му понесе в границите на часове.

Първо стана известно, че служебната победа над се анулира и мачът ще се играе (б.р. в началото мачът беше плануван за 4 октомври, само че в Наполи имаше двама инфектирани с ковид и тимът не пътува за, откакто получи възбрана от локалните здравни власти). След това Ювентус загуби с 0:3 вкъщи от.

" Отменената победа не може да бъде опрощение. Започахме мача с неправилна конфигурация и когато това се случи, нормално приключва зле. Подобно нещо може да се случи в последния мач преди Коледа, когато играчите стартират да мислят за ваканцията. Бяхме инертни и разсеяни, което направи загубата неизбежна. Ние нямаме проблем да играем с Наполи. Аз съм смутен повече за другите тимове, които пътуваха и играха мачовете си при повече инфектирани с ковид.

Те постъпиха заслужено, като играха без значение от събитията. Не мога да разясня правилността на решението, само че то несъмнено е незаслужено към тези тимове, които съумяха да изиграят мачовете си в по-сложна обстановка. Червеният картон на беше явен. Няма смисъл да се приказва за някаква тактичност, откакто си подарил гол и числено преимущество на противника единствено в едно полувреме. Знаем, че сме мощен тим, само че сега в ролята на любимци са и ", разяснява Пирло. Серия А 13 кръг, събота 19 декември  Парма 0:4краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР