Треньорът на националния отбор по волейбол за жени до 17

...
Треньорът на националния отбор по волейбол за жени до 17
Коментари Харесай

Владислав Тодоров: У дома и стените помагат

Треньорът на националния тим по волейбол за дами до 17 година Владислав Тодоров ще изведе отбора във втория квалификационен шампионат за европейско състезание.

Българската федерация по волейбол (БФВ) съумя да се пребори.

" Опитахме се да се класираме още на първия шампионат в Турция. Играхме мощно, стигнахме край. Домакинството се оказа съдбоносен фактор. Не желая да се извинявам, само че имаше много противоречиви съдийски отсъждания, които бяха в интерес на туркините. Доказателство, че вкъщи и стените оказват помощ. Радвам се, че управлението на БФВ е видяло капацитет в нашия тим и се пребори ние да сме домакини на втория шампионат. Сигурен съм, че почитателите ще създадат атмосфера, която да даде крила на девойките. Може да звучи клиширано, само че тази поддръжка е от голямо значение ", показа той.

Наставникът твърди, че тимът има капацитет да се класира на европейско състезание.

" Разузнаването към този момент стартира. Моята цел е да накарам България да играе, както може. Имаме огромен капацитет и късмет да се класираме на европейско състезание в нашата зала. Няма слаби тимове и към всички подхождаме с еднообразно почитание. Аз се надявам всички девойки, на които разгадавам, да са здрави ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР