Треньорът на националния отбор по класическа борба Армен Назарян ще

...
Треньорът на националния отбор по класическа борба Армен Назарян ще
Коментари Харесай

Назарян: Ангелов и Абделслам няма да участват на турнира в Румъния

Треньорът на националния тим по класическа битка Армен Назарян ще поведе мъжете на мощния шампионат в Румъния, където ще бъдат изяснени и последните въпросителни към състава за Мондиала в Будапеща през октомври. Отборът пътува на следващия ден.

" Иво Ангелов контузи коляното на лагера в Полша и няма да взе участие - обясни Назарян. - Той съвсем се е възстановил, само че не желаеме да рискуваме. Все още е на процедури. Именно на него ще разчитаме на шампионата в Унгария ".

 Снимка 379163
Източник:

Еврошампионът от 2017-а Тарек Абделслам също пропуща конкуренцията поради контузии в кръста и рамото.

В момента дамите са подготовка на комплекс " Диана ", а мъжете в свободния жанр също са в Румъния на лагер. Натурализираният у нас чеченец Али Умарпашаев, който предходната седмица завоюва бронз на шампионата " Александър Медвед " в Минск (Беларус), също се причисли към тима в Румъния.

Едмонд Назарян, европейският първенец за кадети, се прицели и в купата на младежките олимпийски игри в Буенос Айрес (6-18 октомври). Талантът ще бъде единственият ни играч в битката на влиятелния конгрес. През 2018-а синът на двукратния олимпийски първенец бележи извънредно мощен сезон. Стана №1 в Европа, завоюва бронз на международното, победи и на Балканите в категория до 45 кг на класическия жанр.

 Снимка 379161
Източник:

" Винаги давам всичко от себе си, с цел да изляза победител от тепиха - сподели геният в пресклуб " България ". - От татко си съм научил да не се отхвърлям и за малко време да натрупам точки, с цел да приключа по-бързо срещата и да имам сили за идната ".

 Борците ни с пет медала от шампионат в Полша
Борците ни с пет медала от шампионат в Полша

Николай Байряков се окичи със сребро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР